Kismamatorna

A kismamatorna órákat a terhesség 12. hetétől javasolt elkezdeni és a terhesség végéig lehet folytatni. Leghatékonyabb akkor, ha az anyukák hetente legalább két alkalommal részt vesznek rajta.

A torna segít felkészülni a szülésre.

A 40. hétre javasolt igen jó kondíciót elérnie az anyukának, hogy a szülés során ért megpróbáltatásnak ügyesen megfeleljen és a kisbabájának a világra jövetelét tényleg egy csodálatos élményként tudja megélni.

A kismamatornának a gerinctorna az alapja, így segít megelőzni, illetve leküzdeni a terhesség során oly gyakran előfordulógerinc-, derék-, hát- és nyaki fájdalmakat.

Segít abban, hogy szülés után az újdonsült anyukák hamarabb visszanyerjék alakjukat, kondíciójukat, lelki egyensúlyukat.

A terhestorna 60 perces. Ebből 45 perc aktív torna, majd 15 perc szülésfelkészítés történik. Ez tartalmazza, az intimtorna elsajátítását, 3 légzéstípus megtanulását, vajúdó testhelyzetek begyakorlását.

Relaxációval végződnek a tornák. Ahol az akaratlagos ellazítás elsajátításával csökken a szorongás és az egésznapi munka után segíti az anyukákat ráhangolódni a bennük növekvő kis pocaklakóra.

Szoptatási tanácsadás és egyéb aktuális problémák megbeszélése történik.

A tornát előzetes bejelentkezés után és az orvos engedélyével lehet elkezdeni.

Comments are closed.